ChickenFest

Опубліковано: П'ятниця, 19 жовтня 2018

18 жовтня відбувся щорічний фестиваль, приурочений до Міжнародного дня  кухаря. Традиційно фестиваль проводиться на різну тематику. У 2013 р. – «Смачна країна», 2014 р. – «Козацькому роду нема переводу», 2015 р. –«Короп Фест», 2016 р. -  «Осінній вернісаж», 2017 р. - «FruitFest». В цьому році назвою фестивалю обрано “ChickenFest”.

Курячі стегенця під соусом «Теріякі», рулети з апельсинами, курячі шашлики в гірчично-медовому соусі, тарталетки та багато інших смаколиків. Саме такі гарно оздоблені страви з вишуканої ресторанної кухні приготували юні кухарі. Представники навчальних груп демонстрували власноруч виготовлені кулінарні вироби, розповідали про історії рецептів та способи приготування.

                                                                                         

Фестиваль мав власний символ - об'ємну курку, виготовлену з м'яса різних сортів.

Увагу глядачів привернув пиріг з курятиною, розміром близько 100 на 50 см.

На заході були присутні гості - головний спеціаліст відділу професійно-технічної освіти Управління професійної освіти, інноватики та науки Департаменту освіти й науки Вінницької державної адміністрації Якимчук О.А., методисти Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області Величко Н.О. та Марчук В.А., завідуюча організаційним відділом Вінницького Центру естетичного виховання учнів ПТНЗ Дудник Л.П.

Свято супроводжувалось піснями, танцями, театралізованими сценками у виконанні учнів – майбутніх кухарів.

Фестиваль пройшов у надзвичайно дружній та теплій атмосфері, подарувавши усім присутнім багато позитивних вражень.

Перегляди: 617