ChickenFest
18 жовтня відбувся щорічний фестиваль, приурочений до Міжнародного дня кухаря. Традиційно фестиваль проводиться на різну тематику. У 2013 р. – «Смачна країна», 2014 р. – «Козацькому роду нема переводу», 2015 р. –«Короп Фест», 2016 р. - «Осінній вернісаж», 2017 р. - «FruitFest». В цьому році назвою фестивалю обрано “ChickenFest”.
Курячі стегенця під соусом «Теріякі», рулети з апельсинами, курячі шашлики в гірчично-медовому соусі, тарталетки та багато інших смаколиків. Саме такі гарно оздоблені страви з вишуканої ресторанної кухні приготували юні кухарі. Представники навчальних груп демонстрували власноруч виготовлені кулінарні вироби, розповідали про історії рецептів та способи приготування.
Фестиваль мав власний символ - об'ємну курку, виготовлену з м'яса різних сортів.
Увагу глядачів привернув пиріг з курятиною, розміром близько 100 на 50 см.
На заході були присутні гості - головний спеціаліст відділу професійно-технічної освіти Управління професійної освіти, інноватики та науки Департаменту освіти й науки Вінницької державної адміністрації Якимчук О.А., методисти Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області Величко Н.О. та Марчук В.А., завідуюча організаційним відділом Вінницького Центру естетичного виховання учнів ПТНЗ Дудник Л.П.
Свято супроводжувалось піснями, танцями, театралізованими сценками у виконанні учнів – майбутніх кухарів.
Фестиваль пройшов у надзвичайно дружній та теплій атмосфері, подарувавши усім присутнім багато позитивних вражень.
Перегляди: 614