Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Фестиваль "Сурми звитяги"

Опубліковано: Четвер, 11 жовтня 2018

10 жовтня у Будинку Офіцерів відбувся Шістнадцятий Вінницький обласний етап Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги».

Фестиваль проводився з метою широко пропагувати серед дітей та юнацтва кращі зразки мистецьких творів патріотичного спрямування, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в ХХ столітті, вивчати пісенну спадщину Січового Стрілецтва, Української Галицької Армії, Організації Українських Націоналістів, Української Повстанської Армії, сучасну українську молодіжну патріотичну пісню, що звучала під час Революції на Граніті, на Помаранчевому та Євромайданах та Революції Гідності, а також підтримує і прославляє бойовий дух наших воїнів на фронті з російським агресором.

Більше 100 учасників з різних районів області з’їхались до Вінниці позмагатися за звання кращих у різних номінаціях та категоріях. Конкурсантів оцінювало високо професійне журі на чолі з відомим хормейстером, заслуженим артистом України Адамом Дзюбою.

Учні Центру гідно представили наш навчальний заклад, показавши свої таланти у номінаціях: «Сучасна хореографія», «Солісти-вокалісти»,«Живописна, графічна, декоративно-тематична композиція», «Вокальні, вокально-інструментальні та вокально-хорові ансамблі».

                   

За результатами конкурсу лауреатами стали:

  • Байбак Максим, учень групи КОБ-18 – ІІ місце, номінація «Графічна композиція», художня робота «Опора»;
  • Карпенко Костянтин, учень групи КОБ-18 – ІІІ місце, номінація «Солісти-вокалісти», музична композиція «Зродились ми великої години».

Вітаємо переможців та бажаємо подальших творчих успіхів!

 

                                                                        

 

Перегляди: 615

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net