Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Випуск 2018

Опубліковано: П'ятниця, 29 червня 2018

29 червня у ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості» відбувся випуск кваліфікованих робітників. Кухарі, пекарі, кондитери, продавці продовольчих товарів, офіціанти та бармени отримали документи про освіту, ставши на самостійну життєву стежину.

Дипломи кваліфікованого робітника з відзнакою отримали  учениці групи КОБ-16с Войтенко Н. та Трифанюк М.

За вагомі успіхи в навчанні та громадській роботі кращих випускників нагородили грамотами.

Слова вітання були надані директору Савлуку Олегу Анатолійовичу, який високо оцінив досягнення, успіхи та перспективи випускників, наголосив на тому, що де б вони не були, як би не склалася їхня доля, пам’ятали про наш Центр, майстрів і викладачів, яким зобов’язані своїми знаннями і вміннями.

                                        

Від педагогічного колективу із напутніми словами до випускників звернулася класний керівник групи КПК-15 Гандзій Олександра Володимирівна.

Мама випускниці Чумак Галина Пилипівна подякувала колективу Центру за навчання і виховання молодого покоління. Привітала випускників, наголосивши, як би тяжко вам не було, в будь-якому випадку не втрачайте загальнолюдські цінності: доброту, порядність, відповідальність. Живіть сьогоденням, пам’ятайте минуле і думайте про майбутнє.

Із словами вдячності адміністрації, педагогічному колективу та батькам звернулися учні випускних груп.

Перед випускниками Центру відчинилися двері у світ досягнення професійних висот, у світ майстерності і творчості.

Дорогі випускники, від усього серця бажаємо вам мирного неба. Хай легким буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники. Успіхів вам на професійній ниві!

                                  

 

         

 

 

 

 

 

 

Перегляди: 1030

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net