Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Міс Центру - 2018

Опубліковано: П'ятниця, 27 квітня 2018

Наш Центр – це територія Краси і Добра, де панує атмосфера пошани та любові до майбутньої професії, де вчать професійної майстерності, виховують почуття потягу до прекрасного; зміцнюють повагу до звичаїв і традицій рідного народу; формують вміння презентувати себе.

24 квітня на сцені нашого навчального закладу вихователями був проведений щорічний конкурс краси «Міс Центру».

Організатори підготували насичену та видовищну програму. У залі панувала святкова атмосфера, а чарівність цього свята відбилася в посмішках  глядачів та додавала всім гарного святкового  настрою. Багато різноманітних захоплень мають наші конкурсантки: поезія, музика, література, кулінарія, вишивка, рукопашний бій... У конкурсах учасниці здивували  не тільки своєю красою й талантами, але й фантазією, вразили розумом, хореографією,  продемонстрували грацію і неповторність. Між конкурсами гостей заходу розважали талановиті учні та запрошений народний вокальний ансамбль «Водограй» с. Гавришівка.

 У залі протягом двох годин панував піднесений настрій. Усі присутні не втомлювалися вболівати за своїх конкурсанток, підтримуючи їх бурхливими оплесками, скандуючи імена учасниць та демонструючи плакати зі словами підтримки. З великим нетерпінням чекали рішення журі, якому досить складно було визначити переможців та номінантів. Напевно,  їм було найскладніше  - відшукати найкрасивішу серед учасниць.

 Переможницями в номінаціях стали:

Міс Талант -  Хомюк Аліна (гр. КПК-15).

Міс Грація - Заїка Аліна (гр. КВК-17).

Міс Мудрість - Братенчук Оксана (гр. КПК-16).

Міс Елегантність - Шафінська Юлія (гр. ПКП-15).

Віце - міс Центру - Трифанюк Мирослава (гр. ПОБ-16с).

Міс Центру - Терещук Ірина (гр. ПКП-16).

Шановні  красуні! Вітаємо всіх Вас з перемогою! Попереду у  Вас – велике майбутнє. Нехай щастить вам у житті, чистих рос Вам, мудрої думки, краси і нев’янучої вроди. Будьте завжди впевнені в собі і знайте, що кожна з Вас – найкраща!

 

Перегляди: 821

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net