Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Середньовічний Львів

Опубліковано: Вівторок, 10 квітня 2018

31 березня та 1 квітня відбулася екскурсія учнів ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості» старовинним і вічно молодим містом Львів. Кажуть, воно схоже на Відень або Краків, що в ньому є щось від Праги, а собори подібні до римських. Можливо, так воно і є.   Львів - особливий.

У пішохідній екскурсії «Середньовічний Львів» група була ознайомлена з найбільш цікавими архітектурними об'єктами та історією їх формування. Ця частина міста ніби завмерла у часі. Старі будинки, що тісняться між собою, показуючи дивовижні фасади, затишні вулички, вимощені бруківкою, разом з чарівними ліхтарями створюють неповторні відчуття.

В перший день екскурсії в програму входило підняття на гору «Високий замок»- старий тінистий парк на горі, що височить над містом з руїнами старовинного замку і оглядовим майданчиком з краєвидами, від яких захоплює дух.

Відвідавшиунікальний архітектурний ансамбль площі Ринок,нас вразили дрібні крамниці, майстерні, кав’ярні, кафе та ресторани, що розкидані тут в неймовірній кількості. Все має  свій неповторний настрій –від загадкових кавових «копалень» до таємничої «Криївки». Всі вони так і манять зайти та насолодитися їхньою атмосферою.

Другого дня ми відвідали три замки – Древній Олеський замок, Підгорецький замок і Золочівський замок, які вразили нас неповторною атмосферою, суворі стіни цієї унікальної будівлі сотні років зберігають таємниці королів, а тисячі туристів щодня прибувають сюди у пошуках цікавих знань та вражень.

                

Ми побували у місті Львів. Це місто відкрите світу, дружнє до людей. Саме таким є гасло міста, який символізує відкритість і привітність жителів, а також підкреслює особливу, неймовірну атмосферу в ньому.

 

Перегляди: 617

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net