Конкурс фахової майстерності за професією «Кондитер»

Опубліковано: П'ятниця, 02 березня 2018

Кондитер - фахівець, що володіє знаннями, навичками приготування кондитерських виробів і технологією процесу. Кондитер повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і мати схильність до творчості. Найкращі твори фахівців цього профілю по праву порівнюють з творами мистецтва.

01.03.2018 р. було проведено ІІ етап конкурсу фахової майстерності за професією «Кондитер». Участь в конкурсі брали представники груп  КПК-15; ПКП-15, які зайняли І, ІІ та ІІІ місце в першому етапі конкурсу.

Учасники гідно себе представили, показавши свої знання та вміння. Переможцями стали:

I місце– Джапарова Аліме

II місце – Сандригось Ольга

III місце – Білокур Богдан.

Переможці були нагороджені подарунками, які знадобляться їм у майбутньому.

 

Перегляди: 593