Кондитер - фахівець, що володіє знаннями, навичками приготування кондитерських виробів і технологією процесу. Кондитер повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і мати схильність до творчості. Найкращі твори фахівців цього профілю по праву порівнюють з творами мистецтва.
01.03.2018 р. було проведено ІІ етап конкурсу фахової майстерності за професією «Кондитер». Участь в конкурсі брали представники груп КПК-15; ПКП-15, які зайняли І, ІІ та ІІІ місце в першому етапі конкурсу.
Учасники гідно себе представили, показавши свої знання та вміння. Переможцями стали:
I місце– Джапарова Аліме
II місце – Сандригось Ольга
III місце – Білокур Богдан.
Переможці були нагороджені подарунками, які знадобляться їм у майбутньому.
Перегляди: 593