Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Кулінарний майстер-клас від шеф-кухаря в ресторані "Арталь"

Опубліковано: Четвер, 16 листопада 2017

Кулінарний майстер-клас - оригінальний метод навчання та конкретне заняття із вдосконалення практичної майстерності, що проводиться фахівцем кулінарії для учнів, які, зазвичай, вже досягли достатнього рівня професіоналізму в цій сфері діяльності, але відвідують такі заходи для вдосконалення своїх знань та вмінь.

Учні нашого закладу систематично відвідують різноманітні майстер-класи. От і цього разу учасники та переможці конкурс фахової майстерності за професією «Кухар» мали честь бути присутніми на майстер-класі шеф-кухаря ресторану «Арталь» Гнатюка Сергія. Під час якого Сергій розкрив секрети приготування страв з м’яса «Телятина під цибулевим соусом з виноградним соком», «Куряче філе з овочами під соусом дор-блю». А одним з акцентів стали таємниці створення молекулярної кухні.

           

«Моя кулінарна філософія - це довершений смак, стиль та легкість, чистота та дисципліна, страви створюю швидко і легко, а деяким потрібно приділити більше часу. Іноді відкриваю для себе новий продукт і розумію, що це саме те, чого не вистачало для створення шедевру. Моя команда - це злагоджений механізм професіоналів, який з любов`ю готує для Вас!», -говорить Сергій.

Повернувшись до навчального закладу, учні бурхливо обговорювали цікавий майстер-клас та одразу почали ділитись враженнями з одногрупниками. Адже отриманні знання є запорукою професіоналізму у майбутньому.

Перегляди: 832

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net