Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

День захисника України

Опубліковано: П'ятниця, 13 жовтня 2017

Ми щасливі, що народилися і живемо на чудовій, мальовничій землі. Тут жили наші діти, прадіди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини. І де б ми не були, відчуваємо поклик рідної землі.

Так, 12 жовтня 2017 р. ми зібралися в урочисто прикрашеному залі, щоб засвідчити повагу нашим захисникам та подякувати їм за мужність і відвагу.

   

День захисника України – свято, що з 2015 року відзначається 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. Для нас, українців. Це свято християнське і національне, це боротьба українського народу за право бути вільними, воно символізує зв'язок поколінь, невмирущість героїчних традицій українського народу.

 З вітальним словом до присутніх звернувся директор Центру – Савлук Олег Анатолійович, який привітав усіх зі святом, побажав міцного здоров’я та чистого і мирного неба над головою.

      

Також до слова було запрошено гостей свята: учасника бойових дій на сході України, капітана Збройних сил України Олійника Анатолія Васильовича та полковника Юстиції у відставці Юненка Миколу Олександровича.

 З великою цікавістю присутні слухали розповіді про життя наших солдатів, про їхні невдачі та перемоги, про мужність українських воїнів, які не зрадили Україну і вийшли з окупованого Криму,  про віру в те, що скоро в Україні знову настане мир і її небо буде вічно блакитним.

 Пам’ять про тих героїв, котрі в ті далекі роки стали на смертельну боротьбу з ненависним ворогом, і про тих воїнів, які в наш час загинули за волю України вшанували хвилиною мовчання.

Свято було наповнене емоціями, пройшло в дусі патріотизму і віри у світле майбутнє нашої держави та її захисників.

 Зі сцени лунали пісні, слова вдячності і підтримки нашим захисникам.

      

 Тож вітаємо всіх Захисників України та козаків зі святом! Щиро бажаємо міцного здоров’я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди! Щастя, здоров’я, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля слави всієї України!

   

Перегляди: 650

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net