Зустріч з шеф-кухарем

Опубліковано: Середа, 04 жовтня 2017

3 жовтня  в рамках проведення засідання методичної комісії професійної підготовки розглядались питання щодо сучасних вимог проведення конкурсів фахової майстерності та тенденцій оформлення і подачі страв.

 

Для більш глибокого вивчення цих питань на засідання було запрошено шеф-кухаря готельно-ресторанного комплексу «Казка» Євгенія Загороднюка.

Євгеній є членом Асоціації шеф-кухарів України, приймає активну участь у різноманітних міжнародних та всеукраїнських конкурсах серед кухарів, де здобуває медалі різного ґатунку за свою майстерність приготування страв. Крім того, Євгеній постійно відвідує майстер-класи всесвітньовідомих шеф-кухарів, де набуває професійних навичок. Тому він з радістю поділився власним досвідом  підготовки до конкурсів та вказав вимоги до їх проведення. А також Євгеній запропонував для перегляду презентацію з сучасними тенденціями приготування та оформлення страв, коментуючи елементи декору кожної страви.

 

Зустріч пройшла у теплій атмосфері. Присутні дізнались багато цікавої та корисної інформації з висвітлених питань.

Перегляди: 655