Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Посвята в першокурсники

Опубліковано: Четвер, 21 вересня 2017

20 вересня відбулась посвята в першокурсники, яка є своєрідним благословенням на сповнений цікавих відкриттів шлях у стінах ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості».

 

З вітальним словом до першокурсників звернувся директор Савлук Олег Анатолійович, який побажав осягнути дивний світ знань, втілити найсміливіші задуми та знайти своє місце у житті.

Свято було дуже цікавим, змістовним, щирим і дійсно професійним. Окрасою посвяти стали самі учні перших курсів, які гідно представили професії кухаря, пекаря, кондитера, виробника м’ясних напівфабрикатів, офіціанта та бармена. Це були і вірші, і пісні, і танці. А також лунали музичні подарунки від талановитих учениць ІІ курсу.  

Кожен новобранець зрозумів, що в Центрі він зможе не тільки здобути сучасну, цікаву, потрібну професію, а й змістовно провести позаурочний час.

Голова учнівського самоврядування Задорожна Анна привітала першокурсників та побажала знайти своє призначення не лише у навчанні, але й у бурхливому учнівському житті, вручивши символічний ключ до знань учню І курсу Пугачову Володимиру.

Потім настав довгоочікуваний момент складання клятви. Першокурсники урочисто присягнули любити Центр, берегти та примножувати його традиції, бути гідними громадянами й старанними учнями.

Свято завершилося. Попереду в сьогоднішніх першокурсників роки зусиль, нелегких завдань, різноманітних випробувань на дорозі до власного становлення та професійної реалізації.

Нехай же перші кроки на стежині опанування майбутньої професії стануть добрим початком ваших подальших життєвих досягнень, дорогі першокурсники!

Перегляди: 769

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net