Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

День відкритих дверей

Опубліковано: П'ятниця, 24 березня 2017

П’ятниця, 24 березня 2017 року, була емоційною, яскравою і наповненою цікавими подіями, адже саме цього дня у Центрі проходив День відкритих дверей. Щойно потрапивши на територію навчального закладу, майбутнім абітурієнтам, їх батькам та гостям була надана можливість детально познайомилися з навчальним закладом, напрямками підготовки й умовами вступу.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор Центру Олег Анатолійович Савлук. Він коротко розповів про історію становлення навчального закладу, напрямки його діяльності, досягнення, здобути педагогічним та учнівським колективом. Заступник директора з навчально-виховної роботи познайомив гостей з умовами проживання учнів у гуртожитку Центру.

   

Під час заходу перед присутніми виступила учнівська агітбригада, яка у віршованій та пісенній формах розповіла про особливості професій, за якими здійснюється підготовка в Центрі. 

   

Гостям запропонували ознайомчу екскурсію навчальними кабінетами, лабораторіями та гуртожитком.

   

Більш детально дізнатись про професії та практичні уміннями наших учнів майбутні абітурієнти могли під час відвідування майстер-класів з приготування шарових коктейлів, Пан-кейк-арту (випікання фігурних кольорових млинців), арт-декору (розпису тарілок кольоровими соусами), плетення калачів, виготовлення квітів з мастики та квітів в желе.

      

   

Захід завершився дегустацією різних смаколиків, люб’язно приготовлених учнями закладу.

Перегляди: 812

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net