Декада за професіями "Пекар; кондитер"
План
проведення декади
за професіями «Пекар; кондитер»
з 09.11.2020р. по 20.11.2020р.
Дата проведення |
Час проведення |
Зміст роботи |
Місце проведення |
Відповідальний |
09.11.2020 |
8.25 |
Відкриття декади |
Google ClassroomКод посилання o4y6gjc |
Камінна І.В., Федчук Н.С., майстри в/н |
16.00 |
Інформаційна година: «Кондитерське ремесло - це мистецтво» |
Google ClassroomКод посилання o4y6gjc |
Щавінська Т.В. |
|
10.11.2020 |
14:10 |
Майстер-клас «Приготування зефіру» |
Google ClassroomКод посилання o4y6gjc |
Любунь Л.В. |
11.11.2020 |
16.00 |
Інформаційна година «Сучасне оздоблення кондитерських виробів» |
Google ClassroomКод посилання o4y6gjc |
Войтович А.Г. |
12.11.2020
|
16.00 |
Інформаційна година «Піч усе покаже...» |
Google ClassroomКод посилання o4y6gjc |
Пацерук Н.В. |
13.11.2020 |
14.10 |
Віртуальна екскурсія до музею шоколаду у м. Трускавець |
Google ClassroomКод посилання o4y6gjc |
Любунь Л.В. |
16.11.2020 |
16.00 |
Квест «Кондитер-юніор» |
Google ClassroomКод посилання o4y6gjc |
Бушинська О.А. |
17.11.2020 |
14.10 |
Майстер-клас «Приготування меренгового рулету» |
Google ClassroomКод посилання o4y6gjc |
Войтович А.Г. |
18.11.2020 |
16.00 |
Інформаційна година «Топ -10 десертів світу» |
Google ClassroomКод посилання o4y6gjc |
Любунь Л.В. |
19.11.2020 |
16.00 |
Майстер-клас «Приготування французьких булочок Сінебон» |
Google ClassroomКод посилання o4y6gjc |
Пацерук Н.В. |
20.11.2020 |
14.10 |
Інформаційна година «Обрядові хліби світу» |
Google ClassroomКод посилання o4y6gjc |
Могир Н.А. |
|
15.00 |
Підведення підсумків декади |
Камінна І.В., Федчук Н.С., майстри в/н |