Методична комісія професійної підготовки

Голова методичної комісії - Любунь Лілія Володимирівна

Члени комісії:

  1. 1. Бушинська Ольга Анатоліївна, викладач предметів: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Страви подільської кухні», «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Товарознавство харчових продуктів», «Товарознавство продовольчих товарів».
  2. 2. Вішталюк Єлизавета Сергіївна, майстер виробничого навчання за професією «Майстер готельного обслуговування», викладач з предметів: «Обладнання готельних комплексів», «Технологія обслуговування в готельних та туристичних комплексах», «Технологія обслуговування в готельних та туристичних комплексах».
  3. 3.  Вовнюк Галина Василівна, майстер виробничого навчання за професією «Агент з організації туризму», викладач з предметів: «Технологія туристичного обслуговування», «Географія туризму».
  4. 4.   Гандзій Олександра Володимирівна, викладач з предмета: «Основи трудового законодавства»
  5. 5. Года Юлія Юріївна, майстер виробничого навчання за професією «Бармен», викладач з предметів: «Технологія приготування змішаних напоїв», «Технологія приготування напоїв і коктейлів та їх характеристика», «Торгово-технологічне обладнання», «Технологічне обладнання», «Технологія приготування закусок, страв, напоїв з основами товарознавства
  6. 6. Демченко Тетяна Миколаївна, викладач з предметів: «Англійська мова за професійним спрямуванням», «Іноземна мова професійного спрямування», «Професійна етика та психологія».
  7. 7. Костецька Людмила Іванівна, майстер виробничого навчання за професією «Кухар», викладач з предметів: «Кулінарна характеристика страв», «Основи технохімічного контролю».
  8. 8. Костюк Сергій Вікторович, викладач з предмета: «Основи підприємництва».
  9. 9. Кравець Валентина Станіславівна, викладач предмета: «Інформаційні технології».
  10. 10. Краснюк Альбіна Андріївна, викладач з предметів: «Професійна етика та психологія», «Професійна етика та основи психології», «Основи психології та професійної етики», «Діловий етикет».
  11. 11. Крисько Аліна Юріївна, викладач предметів: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Устаткування підприємств харчування», «Товарознавство харчових продуктів», «Правила дорожнього руху».
  12. 12. Ліпінська Катерина Василівна, викладач предметів: «Основи рекламного маркетингу та дизайну», «Документаційне забезпечення готельних комплексів», «Організація обслуговування відвідувачів».
  13. 13. Любунь Лілія Володимирівна, майстер виробничого навчання за професіями: «Кондитер», викладач предметів: «Малювання і ліплення», «Устаткування підприємств харчування», «Основи енергозбереження».
  14. 14. Могир Наталія Анатоліївна, майстер виробничого навчання за професією «Кухар».
  15. 15. Пацерук Наталія Володимирівна, майстер виробничого навчання за професією «Пекар», «Кулінар борошняних виробів», викладач предметів: «Устаткування хлібопекарського виробництва», «Технологія хлібопекарського виробництва», «Сировина і матеріали», «Фізіологія харчування, санітарія та гігієна».
  16. 16. Савицька Олена Дмитрівна, майстер виробничого навчання за професією «Кухар».
  17. 17. Савлук Олег Анатолійович, викладач предметів: «Основи ринкової економіки та підприємництва», «Основи ринкової економіки», «Техніка пошуку роботи».
  18. 18. Стадник Світлана Василівна, викладач з предметів: «Охорона праці», «Основи електротехніки».
  19. 19. Федорова Оксана Сергіївна, викладач з предмета: «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства».
  20. 20. Федчук Наталя Сергіївна, викладач предметів: «Організація обслуговування в барах і ресторанах», «Організація виробництва та обслуговування», «Організація і техніка обслуговування в залах ресторанного господарства».
  21. 21. Черненко Дмитро Юрійович, викладач предмета: «Інформаційні технології».
  22. 22. Черненко Наталія Сергіївна, викладач предметів: «Основи галузевої економіки, «Основи калькуляції та звітність»,  «Облік калькуляція і звітність», «Облік і звітність», «Основи обліку і звітність», «Організація та техноголія торгівельних процесів».

Методична комісія професійної підготовки є структурним підрозділом методичної служби Центру.

Голова та члени методичної комісії керуються в роботі положенням «Про методичну роботу в професійно-технічному навчальному закладі» та іншими нормативними документами.

Науково-методична проблема, над якою працює методична комісія професійної підготовки: «Вдосконалення форм і методів навчання професійної підготовки для формування підприємницьких компетентностей майбутніх кваліфікованих робітників».

Робота методичної комісії професійної підготовки - це цілісна система взаємопов’язаної діяльності (аналітичної, пошукової, дослідницької, науково-практичної, інформаційної, діагностичної, організаційної), що забезпечує постійне удосконалення професійної компетентності педагогічних працівників та підвищення їх освітнього рівня в умовах інтенсивного впровадження  інноваційних технологій у навчально-виробничий процес.

Головною метою роботи методичної комісії є ефективна діяльність кожного члена комісії в інноваційному режимі, формування творчої особистості педагога та підтримка фахової форми його діяльності.

Методична робота МК здійснюється на засадах загальнопедагогічних принципів (демократизації, гуманізації, диференціації, індивідуально підходу і т.д.) та принципів, що відображають специфіку фахового спрямування Центру серед інших типів навчальних закладів, а саме:

Головні напрями діяльності методичної комісії: