Гуртківці краєзнавчого гуртка продовжують пошукову роботу
В рамках Обласного етапу краєзнавчої експедиції «Моя Батьківщина – Україна» гуртківці краєзнавчого гуртка продовжили свою пошукову роботу. Об’єктом дослідження стала постать Томаша (Тимка) Падури – мандрівного поета-торбаніста та лірника, який зробив неоціненний внесок у літературу та музику Польщі. Не зважаючи на те, що Тимко Падура народився в м. Іллінці, близько сорока років жив на Козятинщині, в Україні дуже мало знають про цю яскраву та талановиту особистість.
Декада за професіями «Кухар», «Виробник м’ясних напівфабрикатів»
З 17 по 28 жовтня в Центрі проводилась декада запрофесіями «Кухар», «Виробник м’ясних напівфабрикатів», в якій приймали участь усі групи навчального закладу, майстри виробничого навчання та викладачі спеціальних предметів. Протягом десяти днів проходили змістовні та цікаві заходи.
Відкриття декади відбулось у понеділок 17 жовтня на загальній лінійці, під час якої присутнім анонсувались заплановані заходи та графік їх проведення. Цього ж дня було організовано виставку стінгазет на тему: «Корисні овочі».
Екскурсія у готельно-ресторанний комплекс «Гостевія»
Вино — це напій, що увібрав в себе силу землі та тепло сонця. Воно наповнює серце радістю, підносить дух. Благородство цього напою, поза сумнівом, заслуговує на те, щоб його вживання стало справжнім ритуалом, завжди було в радість, а головне — на здоров’я. Вміння пити вино — справжнє мистецтво.
Інноватика в сучасній освіті - 2016
25-27 жовтня 2016 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся Восьмий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті - 2016» та Четверта Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu» - найбільш представницький і професійний захід в освітньому просторі нашої країни.
Цьогоріч у роботі форуму взяли участь 538 учасників із 24 регіонів України, Канади, США, Великобританії, Польщі, Чехії, Словенії, Франції, Болгарії, Греції та інших країн.
Кращий за професією «Кухар» та «Виробник м’ясних напівфабрикатів»
Приготування страв – це найдревніше з умінь людини. Кулінарія була і буде актуальною в усі часи, адже це не лише наука, а й справжнє мистецтво, що вимагає належної професійної підготовки, високої майстерності та творчості.
27 жовтня в Центрі відбувся ІІ етап конкурсу «Кращий за професією». За звання кращого кухаря та виробника м’ясних напівфабрикатів змагалися 10 конкурсантів, учні груп КОБ-15, КПК-15, КПК-15с, КВК-14, які зайняли І та ІІ місця у першому етапі даного конкурсу.