Спільний захід «Хліб – усьому голова»
Хліб на столі – велика радість людям! Свіжий, духмяний, він увібрав у себе тепло сонця, всю щедрість матінки-землі, всю наснагу і невтомність людської праці.
15 грудня в Центрі було проведено спільний захід «Хліб – усьому голова» із ведучими Безмощук А.В. та Дмитрик О.О., працівниками Вінницької обласної бібліотеки для юнацтва, та нашими учнями.
Проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності
З 12 по 16 грудня 2016 року у Центрі проходив тиждень знань безпеки життєдіяльності.
Тиждень проводився з метою забезпечення безпеки учнів Центру в зимовий період, попередження виникнення травматизму та нещасних випадків у побуті, виховання поважного ставлення до безпеки людини, збереження її здоров’я та життя.
Свято Калити відсвяткували по-справжньому!
Одне з найбільш шанованих та веселих молодіжних свят є Калита, або Андріївські вечорниці - вечір та ніч з 12 на 13 грудня. Саме тоді, за українським звичаєм, молодь збиралася на Великих Вечорницях і влаштовувала там усілякі дійства, що супроводжувались різноманітними забавами, ворожіннями та кусанням калити.
13 грудня учні Центру мали можливість побувати на справжніх вечорницях та отримати незабутні враження.
Проведення тижня за професіями "Офіціант", "Бармен"
З 05.12.2016 р. по 09.12.2016 р. в Центрі проходив тижденьза професіями «Офіціант», «Бармен». Тиждень передбачав насичений щоденними заходами план: майстер-класи, інформаційні години, презентації, відкриті уроки, конкурс «Турнір офіціантів».
Розпочався тиждень із загальної лінійки, на якій учням та викладачам було оголошено перелік запланованих заходів. Також представлено виставку стінгазет на тему: «Моя майбутня професія».
ІІ етап конкурсу фахової майстерності «Турнір офіціантів»
08.12.2016 року відбувся ІІ етап конкурсу фахової майстерності серед учнів груп КОБ-14 та КОБ-15с, які опанували професію «Офіціант». Конкурс проведено з метою підвищення рівня професійної підготовки та майстерності учнів, поглиблення їх знань і умінь, розвитку творчої активності, виявлення обдарованої молоді, формування естетичних смаків, демонстрації сучасних методів праці.