Фестиваль "MEAT FEST"
26 жовтня в ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості» відбувся традиційний щорічний фестиваль, присвячений Дню кухаря. У цьому році темою фестивалю обрано «Meat Fest». Під час підготовки до свята майстри виробничого навчання та учні дослідили приготування страв української кухні з м’яса.
Учасники фестивалю здійснили віртуальний гастротур регіонами України та познайомились з особливостями приготування таких страв, як: ковбаски Львівські, м’ясні їжачки, млинці з м’ясом, ковбаса домашня, душенина, вертута, шашлик, крученики, мандрики, рулька по – донбаськи, м’ясний рулет. Учні продемонстрували високий рівень професйних умінь та навиків, здобутих у стінах Центру та на базах виробничої практики.
Символом фестивалю стало поросятко, виготовлене з сала та м’ясних продуктів. Пригощали учасників та гостей фестивалю смачним пирогом із м’ясом.
Фестиваль пройшов у надзвичайно дружній атмосфері та подарував присутнім позитивні емоції.