Майстер-клас з приготування італійського тістечка «Соффіоні»

Опубліковано: Вівторок, 03 травня 2022

   3 травня відзначають своє професійне свято кондитери. Цього дня звучать компліменти та вітання тим, хто радує нас смачною випічкою і ніжними солодощами. Колектив ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості» вітає всіх причетних з професійним святом – Днем кондитера! Бажаємо ніжних, як бісквіт, мрій і смачних, як вершковий крем, миттєвостей життя. Нехай ваші кондитерські шедеври всім припадають до смаку, нехай завжди у вас буде маса креативних ідей і можливостей для їхнього втілення! І як же це свято без смачного кондитерського виробу?
   
Італійське тістечко «Соффіоні» визнане одним із найсмачніших пісочних десертів у світі.  Ці смаколики ще називають "Листами кохання".     За традицією,  їх прийнято готувати зі спеціальним сиром рікотта. Однак сучасні промислові кондитери все частіше стали замінювати цей компонент звичайним сиром, оскільки він вважається більш доступним. Довгий час рецепт «Соффіоні» тримався у секреті. Але тепер цей десерт може спекти кожен охочий. Спробуйте приготувати його разом із нами.

 

Перегляди: 95