Смаколики своїми руками

Опубліковано: П'ятниця, 12 листопада 2021

     Кажуть, що найсмачніша страва та, яку приготував власноруч. У цьому мали змогу переконатися учні вінницьких шкіл, що були  запрошені у Центр для участі в кулінарних майстер-класах.

     З 9 по 19 листопада у нашому навчальному закладі триває декада за професіями «Кухар» та «Виробник м'ясних напівфабрикатів». З метою популяризації цих професій серед учнівської молоді в межах декади, з 9 по12 листопада, проводилась низка майстер-класів для старшокласників.

     У вівторок учнів школи №12 м.Вінниці зустрічала майстер в/н Щавінська Т.В., яка продемонструвала майстер-клас «Приготування сирних кульок». Спостерігаючи за майстром, учні змогли приготувати та оздобити страву самостійно.

  

     10 листопада секретами приготування страви «Курячі стріпси» з учнями 9-х класів ЗОШ №27 поділилась майстер в/н Могир Н.А. Майбутні абітурієнти змогли власноруч виконати паніровку напівфабрикатів та оздобити приготовлені вироби.

  

  

     В четвер майстер в/н Мироненко Н.С. поділилась тонкощами приготування страви «Пряний хек, запечений в лаваші». Учні із задоволенням посмакували приготовленими конвертиками з рибною начинкою.

 

  

     12 листопада на приготування страви «Картопляні такос з різними начинками» запрошувала майстер в/н Костецька Л.І. Під час майстер-класу учні шкіл №12 та 13 ознайомились з особливостями приготування та оздоблення страви, а також обирали начинку на свій смак.

  

     Всі майстер-класи пройшли в дружній та творчій атмосфері. Школярі змогли відчути себе справжніми кухарями, висловили вдячність та своє захоплення працею наших майстрів. Сподіваємось, що, саме завдяки нашим майстрам, хтось із цих молодих людей знайде своє покликання у такій потрібній та цікавій професії кухаря. 

Перегляди: 115