У селі Уланів Хмільницького району 21 серпня вперше відбувся кулінарний фестиваль «Картопля по-уланівськи». Невеличке село прийняло тисячі гостей. Був концерт, майстер-клас з приготування картоплі та яскраве вогняне шоу. Метою фестивалю було популяризувати унікальні страви подільської кухні, а саме картоплю по-уланівськи.
Адже не тільки в Україні, а в усьому світі — в Німеччині, Канаді, США, Бразилії, Ізраїлі, навіть в Австралії знають страву "Картопля по-уланівськи" і готують вдома та включають до меню у ресторанах.
Наш навчальний заклад не міг залишитись осторонь такої маштабної події. На цьому святі були присутні заступник директора з навчально-виховної роботи Черненко Наталія Сергіївна , голова методичної комісії з професійної підготовки Федчук Наталія Сергіївна, майстри виробничого навчання Щавінська Тетяна Володимирівна і Бондаренко Віта Євгенівна та майстриня петриківського розпису, бібліотекар Грицишина Ніна Іванівна.
Проведена виставка-продаж продукції пекарського виробництва, майстер-клас Food ART з картопляної маси та майстер- клас з петриківського розпису.
Молодь активно цікавилася професіями, які можна отримати у нашому Центрі, адже вони є затребуваними на ринку праці Вінниччини.
Також на фестиваль завітав кухар та зірка «Майстер Шефу» Ігор Місевич та провів майстер-клас з приготування картоплі по-уланівськи.
Фестиваль пройшов на дуже високому рівні та набрав масштабів. Були смачні дегустації, виступи популярних музичних колективів, конкурси та змагання, майстер-класи та багато різних сюрпризів. Позитивні емоції і драйв переповнювали усіх присутніх.
Перегляди: 285