З 19.10.2020 по 30.10.2020р. в Центрі проводилась декада за професією «Кухар», яка хоч і проводилась в дистанційному режимі, проте була насичена цікавими заходами.
Під час декади проводились інформаційні години:
• «Магія старовинної кулінарії», яку підготувала викладач Любунь Л.В.
• «Сучасне оздоблення страв» представила учням Бушинська О.А.
• «Карвінг, як сучасний спосіб оформлення страв» запропонувала Войтович А.Г.
Для учнів першого курсу була проведена вікторина «Кухар-юніор», яку підготувала викладач Федчук Н.С. Завдання вікторини включали питання з предметів «Організація виробництва та обслуговування» та «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
Також під час декади майстрами виробничого навчання були проведені майстер-класи:
• Щавінська Т.В. приготувала страву «Дируни з баклажанів та кабачків»
• «Пікантний рулет з кабачків» показала процес приготування Могир Н.А.
• Секретом приготування «Картопляних гнізд з начинкою» поділилась Костецька Л.І.
• Продемонструвала приготування закуски «Гніздо перепілки»» Любарська Н.В.
Родзинкою декади став традиційний щорічний фестиваль присвячений Міжнародному дню кухаря. В цьому році темою фестивалю обрано "Street food fest". Майстри виробничого навчання представили страви вуличної їжі, популярної в Україні та інших країнах світу. Учні Центру долучились до фестивалю дистанційно, вони готували ці страви дома та надсилали фотозвіти, які майстри в/н демонстрували під час фестивалю.
Символом та новим кулінарним рекордом заходу став восьмикілограмовий гамбургер, яким пригощали всіх присутніх.