Майстер-клас з приготування суфле "Пташине молоко"
Французи, як відомо, вишукані кулінарі. Ось і знаменитий у всьому світі кулінарній шедевр під назвою «Пташине молоко» належить саме їм. Перше суфле було виготовлено у Франції, проте широку популярність йому принесли цукерки з повітряно-легкою білосніжною солодкою начинкою, які випустили у Польщі в 1936 році під назвою «Ptasie Mleczko».
Історія назви «Пташине молоко» пов'язана з стародавніми міфами і легендами, згідно з якими райські птахи вигодовували своїх пташенят неймовірно смачним пташиним молоком. І хоча такого молока не існує, але думка про нього, як про щось неймовірно смачне, була покладена в основу назви цукерок «Пташине молоко».
Тривалий час десерт «Пташине молоко» був дефіцитним продуктом, оскільки мав доволі непростий рецепт, який тримався у секреті. На щастя, сьогодні все змінилося і «Пташине молоко» можна купити практично в будь-якому кондитерському магазині. Проте більш цікаво буде приготувати його самостійно. Саме на це був спрямований майстер-клас «Приготування суфле «Пташине молоко», який 15 листопада провела майстер виробничого навчання Любунь Лілія Володимирівна.
Вона розкрила тонкощі приготування цього смачного десерту, познайомила з різними смаковими варіаціями суфле та надала рекомендації щодо приготування на його основі різноманітних кондитерських виробів.
Перегляди: 997









