Майстер-клас з приготування суші
28 жовтня у навчальному закладі відбувся цікавий майстер-клас з приготування страв японської кухні. Профі-сушист вінницького суші-бару ««Sushi takeaway» Дмитро Шундрік навчав учнів та працівників Центру майстерності скручування ролів та приготування суші.
Присутні мали можливість познайомитись із технологією приготування найпопулярніших видів ролів: рол «Філадельфія» з сьомгою, рол «Каліфорнія» з окунем унагі, макі-рол з креветкою, футо-макі, рол «Тобіко» зі сніговим крабом, макі рол з мідіями «Кімчі».
Всі учасники майстер-класу отримали необхідні високоякісні інгредієнти: слабосолену сьомгу, копчений морський окунь, рис, соуси, норі та інше, тому кожен з присутніх мав змогу власноруч скрутити декілька ролів. Майстер контролював роботу кожного учасника, допомагав і надавав детальні рекомендації.
По завершенню майстер-класу учасники могли посмакувати приготовленими суші, або забрати їх додому, аби порадувати близьких своїми кулінарними новинками.
Не обійшлося і без подарунків. Кожен учасник майстер-класу отримав від Дмитра килимок для скручування ролів.
Перегляди: 881









