Шлях до професійного зростання
З метою реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року, у межах ініціативи «Кулінарні Хаби. Навчання майстер-тренерів», яка реалізується Громадською організацією «Cult Food» за підтримки Швейцарсько – українського проєкту DECIDE, здійснювалася підготовка тренерів кулінарних хабів з-поміж майстрів виробничого навчання закладів професійно-технічної освіти.
18-19 грудня 2024 року на базі навчально – практичного центру Комаргородського ВПУ відбувся II практичний етап підготовки майстрів виробничого навчання закладів професійно-технічної освіти Вінницької області, які успішно пройшли навчання онлайн за теоретичним блоком програми «Впровадження різноманітного збалансованого та якісного харчування в закладах освіти».
Від ДНЗ «Вінницький ЦПТО ПП» вищезазначену підготовку пройшли майстри виробничого навчання: Могир Наталія Анатоліївна, Костецька Людмила Іванівна, Любунь Лілія Володимирівна.
Практичний етап навчання проводили: викладач спеціальних дисциплін – Тетяна Гайдей та майстер виробничого навчання Валентина Поцелуйко, які вже мають статус майстрів-тренерів кулінарних хабів з організації шкільного харчування.
Майстри виробничого навчання відточили навички роботи з сучасним обладнанням та інвентарем, приготувалисправжні кулінарні шедеври.
Перегляди: 27