Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Шлях до професійного зростання

Опубліковано: П'ятниця, 20 грудня 2024

З метою реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року, у межах ініціативи «Кулінарні Хаби. Навчання майстер-тренерів», яка реалізується Громадською організацією «Cult Food» за підтримки Швейцарсько – українського проєкту DECIDE, здійснювалася підготовка тренерів кулінарних хабів з-поміж майстрів виробничого навчання закладів професійно-технічної освіти.

18-19 грудня 2024 року на базі навчально – практичного центру Комаргородського ВПУ відбувся II практичний етап підготовки майстрів виробничого навчання закладів професійно-технічної освіти Вінницької області, які успішно пройшли навчання онлайн за теоретичним блоком програми «Впровадження різноманітного збалансованого та якісного харчування в закладах освіти».

Від ДНЗ «Вінницький ЦПТО ПП» вищезазначену підготовку пройшли майстри виробничого навчання: Могир Наталія Анатоліївна, Костецька Людмила Іванівна, Любунь Лілія Володимирівна.

Практичний етап навчання проводили: викладач спеціальних дисциплін – Тетяна Гайдей та майстер виробничого навчання Валентина Поцелуйко, які вже мають статус майстрів-тренерів кулінарних хабів з організації шкільного харчування.

Майстри виробничого навчання відточили навички роботи з сучасним обладнанням та інвентарем, приготувалисправжні кулінарні шедеври.

Перегляди: 27

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net