Перемога у кулінарному конкурсі: досягнення нашого колективу
Підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу «Гастрономічні традиції Великодня 2024», організованого Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області. Конкурс проводиться щорічно з метою збереження та популяризації національних кулінарних традицій, пов'язаних із святкуванням Великодня.
Члени журі оцінювали роботи за такими критеріями: автентичність та оригінальність рецептів, складність приготування та дотримання технології приготування страв, презентація конкурсних страв, творчий підхід та кулінарна історія страви.
Від ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості» у категорії « «Майстри виробничого навчання, викладачі, фахівці» була представлена робота майстра виробничого навчання Іскри Надії Юріївни «Автентична паска на заквасці». За підсумками конкурсу наша майстриня посіла ІІ місце та нагороджена дипломом «Великодні традиції 2024», а заклад освіти - дипломом учасника.
Щиро вітаємо Надію Юріївну з перемогою та бажаємо підкорення нових професійних вершин!
Перегляди: 29