Зефір – смачний повітряний десерт, який завоював серця багатьох дітей та дорослих. Перша письмова згадка про зефір датується XIV сторіччям, а от справжню популярність він здобув аж у XIX у Франції. Сьогодні у промислових масштабах зефір виробляють багато торгових марок, але і в домашніх умовах можна приготувати цей вишуканий та корисний кондитерський виріб.
13 грудня в Центр завітали учні Вінницького ліцею № 26 ім. Героя України Дмитра Майбороди. Саме для них майстер виробничого навчанння Любунь Лілія Володимирівна провела майстер-клас, під час якого поділилася секретами приготування зефіру з яблучного, малинового та гарбузового пюре. Учні навчилися власноруч формувати вироби, а на завершення поласували зефіром, що приготували. Сподіваємось, що відвідування таких майстер-класів спонукає когось із учасників у майбутньому стати кондитером й дарувати людям насолоду та радість.
Перегляди: 61